Dana Sambung Study

Friday, August 26, 2011

Count On Me~~ Bruno Mars || i'll be no longer~~


Assalamualaikum..dear buddies..this song is specially dedicated to all of you..thanks for supporting me always..

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I’ll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can’t see
I’ll be the light to guide you

Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can’t fall asleep
I’ll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You’ll always have my shoulder when you cry
I’ll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me ’cause I can count on you


|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

my tears drop when i heard this song.. =(
maybe i'm not anybody but i'm somebody that always will be there for you when you need me..and for those that dislike me,i'm really sorry because i can't be the other..if i've done anything wrong without i realised,please do tell me and forgive me.. 
maybe this is the last entry from me....and after this..there'll no more "kecik" here..to the participants in my segment, do not worry .. I will fulfill my promise to post the cards right ...

~kecik~ 

Thursday, August 25, 2011

wuhoo~~ SEGMEN telah Ditutup!







Assalamualaikum suma! nieyh kecik nak habaq mai kat ampa suma..segmen kecik tuh da closed oke..jadik..kecik nak berterima kasih kepada insan2 yang sudi join segmen kecik yang tak seberapa tuh..nanti da siap suma kad raya,kecik post na..harap ampa suma suka ngn design kad raya kecik..apa2 pon,lagi skali kecik nak ucapkan terima kasih banyak2 kat ampa..^^



mood raya tak mai pon~~

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS - CUPPIES





piin piiinn...Assalamualaikumm kawan2 suma,,,sehat???=)
kali nie kecik ase cam nak join a contest la..saje suka2 masuk..ne taw ada rezeki leyh menangkan..hikhik..
contest nie dianjurkan oleh


jom la join sesama...due date lambat ag..
25 August 2011
batu baru la diisytiharkan sebagai contest tutup..hikhik..memandai je..
hadiah dia best!nama pon contest duit raya kan..so...hadiah nya pon mesti la duit raya...kan3..
haa..nak taw pe hadiahnya??kena la melawat teratak Delicious Cuppies tu sendiri..=)
oh ya!hampir lupa lak kecik..sekarang nie kan...Delicious Cuppies sedang hangat membuat Promo Ramadhan - Syawal...offer yang dilakukan memang la sangat2 berpatutan i tell u..sesuai la ntuk di ngap tyme raya nanti..erm..kecik ase tyme bukak pose pon oke gak..
so..apa lagi..jom2..kita join reramai...
jangan lepaskan peluang yang menarik nie!cepat2...=)

:: Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa::

*ini merupakan sticky post..sila scroll ke bawah untuk entries yang lain..=)*
Assalamualaikum....
aku teringin nak buat segmen2 laa..hee...so...lepas aku buat kad raya tadik...tetiba aku teringin lak nak buat kad raya untuk korang..=)  jadik..kalau ada sesapa yang mahukan kad raya dari kecik...sila la join oke..ini segmen bukan contest taw..


syarat-syarat untuk join segmen..=)

1) buat entry yang yang bertajuk : Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa..
2) jangan lupa letak banner kat atas lam entry korang dan link kan ke entry ini..
3) nak follow atau tidak..tiada paksaan.=)
4) lepas siap,letak link korang kat ruangan komen..

mudah je kan..so..apa lagi..jom2 join jom..=)
owh..lupa..siapa yang follow..aku akan follow balik..
p/s : dah nak balik kampung..hoorayy!


Wednesday, August 24, 2011

Dapat Lagi! yahooo!

Assalamualaikum!
wah!! tak sabar nak raya..yeay2...hehe...esok aku nak balik kampung! nak nyanyi kejap la..
ehem2..* ohhh balik kampung...ooohh balikk kampungg..perjalanan jauh tak kurasa..lalalala~ * sila jeles sebab aku balik awal! :p ahahaha..seronok owh! harap2 perjalanan kitorang selamat..amiinn....korang bila balik??kalau sudi,meh la beraya umah aku..hee....
eh2..aku dapat doodles lagi la..free gtu..kali nie aku dapat doodles dari miss cunndaa santek! suka sangat2 sebab koleksi doodles aku makin bertambah..mekaseh aku ucapkan sebab sudi wat ntuk dak nie..hehe..geram lak aku tengok doodles yang nie..ehek... jatuh hati kejapp~~~
so..jom intip doodle yang somel mcm kecik nie...wahaha..pasan! abaikan! oke2..jomm....

Tuesday, August 23, 2011

Doodles sis wanie ~~ jawapannya..

Assalamualaikum peeps..hekhek..
eh2..aku nak tanya nie..korang sedar tak yang kita dah masuk malam yang ke 23 dalam bulan Ramadhan nie??haa..cepatkan masa berlalu..kejap je,dah nak habis bulan puasa..hurmm..kalau dulu,bukan main lama,nak tunggu waktu berbuka puasa..sekarang,ya ALLAH..kejap yang amat owh..ingat lagi masa aku kecik2 dulu..pukul 6.30 terpacak depan tv duk tengok JEJAK RASUL..lama gila aku rasa rancangan tuh...padahal setengah jam je..sekarang??hoh.tak puas nak nengok..mana ngan iklannya lagi..hadoii...=.="
eh..sorry...da larik topik..hee..

Sunday, August 21, 2011

Penat Yang Amat~~

*SORRY KALAU ADAYANG RASA NAK MUNTAH BACA ENTRY NIEYH..TAPI SESIAPA YANG BERMINAT,SILA BACA SAMPAI ABES SEBAB ADA SESUATU YANG MENANTI ANDA DI BAWAH SANA*

Assalamualaikumm... howayu? sihat2 kan semuanya??Alhamdulillah..
*tarik nafas dalam2*
penat seyh! gila kau tak penat..keluar uma tgahri balik malam!balik2 terus online..mana tak penatnya kan..
*mana kau pegi minah oi*

Friday, August 19, 2011

Di Sebalik Wajah Itu

Assalamualaikum peeps..how are you??*ecece..speaking lak aku kan* xde la..entry aku da siap..* tu pon nak kena cakap gak ke* erk..diamlah! ingat tak?dedulu aku penah post pasal iklan2 tuh??haa??tak tahu?tu la korang..len kali baca leklok..hekhek..takde la..hari tu,aku ada request gak..tajuk yang aku request tu : " Di Sebalik Wajah itu " * walawei,tajuk!* ahaha..aku pun tak tahu kenapa dan mengapa tajuk nie yang aku pilih..apa2 pun..meh kita terjah apa yang ada di sebalik wajah itu..thank you so much inche nadz..^^

Thursday, August 18, 2011

hasil trade doodle dengan miss nisa

igt tak korang??ari tu aku ada cakap yg aku nak trade dudel ngan cik nisa neyh??haa..skang nie..nie la dudel yang aku dapat..suka seyh..hehe..






haha..gojes gtu kan..


katanya nanti nak beraya,aku kena kai cggini..baru ramai yang cair..wahhahahaa :P

Wednesday, August 17, 2011

Pengumuman Penting Bagi Peserta Segmen Kecik..

PERHATIAN

kecik akan pass kad raya kat korang lepas tamat tarikh tutup penyertaan itu dan kalau peserta dah mencapai angka 100 SEBELUM tarikh tutup..maka,dengan sendirinya segmen itu CLOSED..=)
*tertinggal lak*  ada link yang kecik tak dapat bukak disebabkan masalah2 teknikal..kepada yang berkenaan,kecik harap kamoo dapat dropkan link kamoo balik...nie untuk kesenangan kita bersama..^^

harap maklum...

p/s : mood tak elok..><

Tuesday, August 16, 2011

:: dapat doodle.bagi doodle ::

haip2! jangan curik2 taw...nak,mintak la..^^
Assalamualaikummmmm.....

o yeah2...aku suka sgt2..sebab dapat dudel free..mekaseh2 aku ucapkan ntuk nisa yg comey sebab sudi bagi aku dudel yang somel + cute2 nieyh..*tolong ajar wat dudel camni bole tak?hehe* jom2 kita tengok dudel yang camno dia bagi kat kecik..^^
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Monday, August 15, 2011

:: DOODLE UNTUK MISS CHA ::

hee...disebabkan aku da tade idea nak goreng kad raya..maka..aku putuskan untuk wat dodol  dudel ntuk akak cha pemes lak..hehe..harap2 dia suka la ngn hasil keja tangan aku yang mang tak kreatif nieyh..nak tengok??




1

2

3

4

Sunday, August 14, 2011

yeay!!aku pon bole la...^^

click ntuk pembesaran

haha..menang jugek dak nie...
kau ado??:P
btw..nie first contest yang aku menang..walopon hanya dapat tempat yang ketiga..
takpe2...janji dapat..rezeki2...
nie haa cite yang aku pertaruhkan tu.. 
dan kepada penganjur ikinnikisa..mekaseh ea..^^

p/s : eh2..da 2minggu puasa laa...

:: KAD RAYA + DUIT RAYA FAIRUS IBRAHIM ::




click2 untuk join..^^

uh2..cik bulan memang la suka tag kecik..takpe2..tggu la nanti...hehe..dendam nie  hahaha...
so..aku pun join la skaki..mana taw..ada rezeki di bulan ramadhan nie kan..^^

Hadiah :
1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20
2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15
3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10
4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5
so...time untuk randomly tag :


cik bulan....jangan la tacink ngn kecik ea..plishh...

Saturday, August 13, 2011

"twinscraftlife's 2nd lucky draw" ♥

click to join

so..i joint this lucky draw after being tagged by Cik Bulan Da Vogue..
thanks yo!


Terms and conditions
  1.  the LUCKY DRAW is open to all follow bloggers (means must have blog and follow)
  2.  the Lucky Draw Starts on 1 August ~ and ends  on 14 August 2011.

STEPS:
  1.  Follow twinscraftlife.
  2.  Put an entry regarding "twinscraftlife's 2nd lucky draw" ♥ and put it as title.
  3.  Put the Banner above and link it with our blog. (click and save)
  4.  please leave your details including your blog that you have posted our "Twinscraftlife's 2nd Lucky Draw"
  5.  Tag min 2 other bloggers and let them know about the lucky draw and twinscraftlife.
  6.      (the more the merrier~~ mwhaahahat)

Prizes will be announced tomorrow! Big Big Gift!

owh..lastly i have to tag at least two person..so..i randomly tag :

cha
adlina

owhh2...tak suka dengan orang yang macam ini oke!



Friday, August 12, 2011

:: Facebook Ceroboh Privasi Kita?? ::

Amacam dengan tajuk yang aku buat tuh??hehe...tapi nie bukan gurauan wey...bukan cobaan jugak...ini betul-betul wey.....Facebook memang dah ceroboh privacy kita...kuhang hajo tol la....>< mungkin ramai yang dah tahu kan..tapi untuk yang masih belum tahu..meh aku cita kat korang sikit..sekarang nie kan..dalam facebook kita pon ada number phone kawan-kawan kita yang lain..number yang lama,baru semua pon ada! serupa itu astro..macam-macam ada ....

Iklan~~Iklan~~

Assalamualaikum..
aku nak rest jap aa..dari tadik duk goreng kad raya..huhu..lepas nie nak sambung goreng balik..harap2 dorang puas hati dengan kerja aku tuh..^^ *kepala dah tingtong*
korang ingat lagi tak Inche Nadz??ala..yang aku review blog dia itu hari..bagi yang tak ingat..sila tengok entry yang nieyh..*rajin2 sikit* ----> klik
apa motif aku cakap pasal dia??nie haa..inche nadz nie ada buat segmen..kiranya segmen pertama dia laa..segmen nie terbuka kepada semua..janji ada blog okeh..hehe..jadik,kecik nak ajak la korang semua join segmen dia..menarik ooowh..
meh aku trivia sikit pasal segmen dia..lam segmen nie,korang boleh bagi apa je tajuk kat inche nadz ntuk diolahkan..tak kisah la pasal apa2 pon..contohnya macam tajuk *kenapa muka saya cantik* ke ataupun *saya si comel*..apa pon bole..tak payah nak buat entry ke apa ke..just kena drop a comment je kat entry tuh and sertakan sekali tajuk yang korang nak inche nadz olahkan tuh..nak tahu lebih lanjut..kena la usha sendrik..=)
eh..lupaa..sorrry2..bagi sesiapa yang berminat..boleh la ke SINI...^^
p/s : nak g carik ilham kejap..

Wednesday, August 10, 2011

Hanya Mereka..^^

video

:: Contest : Raya Datang Lagi ::



Assalamualaikum dear peeps..^^
nie contest yang ketiga kecik join untuk bulan nie...macam taw2 je kan aku baru duk sebut pasal kad raya...hee..=) pheww...hadiah dia lumayan beb!hehe..mana taw kan...untung-untung aku bole dapat duit raya ke..nak taw syarat2 contest nie???sila click banner kat atas untuk mengetahui dengan lebih lanjut oke..
kebetulan sungguh laa..aku dijemput oleh owner blog nie untuk sertai contest beliau..alih2,aku ditag la..hikhik..
time kaseh syuha sebab tag kecik..^^

Header kuh!

Assalamualaikum...

hee~
sementara nak tunggu kad raya aku tuh siap..aku nak potpet sikit la kan..hajat di hati nak review blogger yang mahir buat dodol dudel,yang gemarkan dudel,tapi tak kesampaian lagi sebab masih tak cukup kuota dan t&c nya..hehe..nanti aku review eh...aku janji neyh...*muka serius*
korang perasan tak??teratak alkisah nieyh dah bertukar header???perasan takk???!!kihkihkih..memang konpem la bukan aku yang create kan..kalau aku dapat create header doodle yang cenggitu comel..haish...*mata ke atas,tangan di dada*
oke2..ini semua hasil inche caer....comel2..hee..mekaseh caer...^^
so..sape-sape yang yang berminat nak tempah header ke,watermark,doodles ke..boleh la terjah ke banglo dia..banyak gak la koleksi-koleksi tempahan dalam banglo dia...memang gempak lah! =)

p/s : nak sambung buat kad raya..=P

Tuesday, August 9, 2011

Contest Kenangan Terindah Saya/Kami

Assalamualaikum kawan2 suma..hee..hari nie aku nak join contest lagi...saje je nak join2..=)
haa..nie la contest yang aku baru nak join tuh...


sila click ntuk lompat ke sana

Monday, August 8, 2011

:: Eh2..Kad Raya La ::

Assalamualaikumm....
oke..aku nak ucapp trimas kat readers include the silent readers and the followers sebab sudi jenguk teratak hamba yang serba kekurangan nie.. lagi skali..trimaassss....da lama aku tak BW macam malam nie..rindu seyh!hehe...dapat kenal member2 baru..salam perkenalan wat anda semua...=)
memandangkan kita da seminggu berpuasa dan kedai2 kat town pon da banyak yang berlumba2 nak jual kain2...aku pon nak gak story sal raya..hekhek...jadik,kat sini aku nak share kad raya yg aku duk ngedit2 zaman dulu kala..tapi tak banyak da yang aku simpan..terjumpa lak tyme aku duk godek2 photos tadik..so..meh la kita jenguk sesama..tadaaa....

Sunday, August 7, 2011

Doa bukan Barang Permainan!Suka-suka Kau je...

Assalamualaikum..and...piin piiinnn...
da genap seminggu kita berpuasa kan..kejap je masa berlalu kan peeps...huhu..^^
oke..aku taknak bercakap panjang..kita teruskan kepada agenda seterusnyaa...
hari nie aku nak bebel pasal doa...nape aku nak bebel??hurm..aku tak tahu la benda nie bole dikategorikan lam part mana satu..macam yang kita tahu kan..setiap kali masukknya bulan puasa,kita mesti dapat msg yang pelbagai bunyik and makna yang berkaitan dengan doa..tapi bagi aku,benda nie bukanla boleh di amek mudah..senang cita..dibawak main2 la..masa aku kecik2 dulu..aku pon main forward je msg2 yg camtuh..skg bila aku da besar...hurmm...*sambil gelengkan kepala*...

:: Segmen Wanie : Doodle Raya Free ::


oke..setelah aku termalu sendiri sebab da tersalah paham..akhirnya aku memberanikan jugak diri ntuk menjoinkan diri lam segmen nie...kehkeh..

erm..sis wanie~~
1 ) nak kaler pink+ putih
2) nak handbag gtu~~ + wit raya...hekhekhek
3) nama kecik

tadaaa....harap2 nya betul laa....hikhikhik...
so..cepat2..esok malam da abes segmen da...wee...
psstt...nak doodle sepasang muleyhh....*larikkk*

p/s : penat sopink..sudahnya beli shawl je...=P

Saturday, August 6, 2011

:: Olalalala~~ Next Miss Doodle ::

phewww~ penat2..hikhik..jenuh mata ngn tangan duk click-click...oke...nie la hasil lepas aku duk godek2...
:
:
:
:
:
:
:
:

Friday, August 5, 2011

:: Senaman Tangan di Pagi Hari ::

  Assalamualaikum dan selamat pagi kawan2!korang bangun sahur x???bersahur pon dapat pahala taw..=)
oke,semalam kecik didatangi mood nak nyanyik2 kan..jadik pepagi buta neyh xkan la nak nyanyik gak kan..cukup la kecik dgr lagu Negaraku je kat TV1 tadik..hikhik..*tingat zaman2 skola dulu..pagi2 kena bratur dulu then past nyanyik lagu Negaraku + doa baru leyh masuk kelas*
  nie kecik nk tanya la kan..pe pendapat korang kalo sorang atok gado ngn cucu dy sebab semata2 berebut nk tgok channel tv??agak2 korang,sape yang akan menang??=.=" no komen tol la part nie kan..bila c atok da guna kuasa vetonya,maka c cucunya xleyh nak kata pape lagi da...maka bawa diri masuk ke dalam bilik..dan sambung tido!!!kroohh...kroohhh...*layan cita lam mimpi lagi best*
  sedar xsedar lan kengkawan..cuti pon da nak sampai ke penghujungnya..huhu...ini bermakna..lepas nie kecik akan kembali ke alam menghadap buku+assignment+SDG+blablabla...aaaa!!cane kecik nak start all over again neyh..cuti da la kemain lama nya...hadoiii...bila da masuk balik campuss..jawabnya...NO TV!NO GOLEK2!n macam2 laagi laa..T_T..haishh....nak kena start enjin balik neyh...kang tersengih2 kecik sok2 kat sana sebab lambat masuk kuliah..da la mysis ada cakap..."na,u kena start carik paksu bila masuk tahun2..lau x,sendri mau ingat"tolong2!!!kecik takut la bnda2 nieyh..*perasan je lebih*....erm...psstt..*nak try,hantar la resume..kehkehkeh*
  so..smpai sini je la senaman tangan kcik.kang kecik wat senaman ag k...nak g melaksanakan urusan seri paduka baginda..hehe...


p/s : tyme to sambung isi borang.....

Hambamu ~ Mawi feat Akhil Hayy

Ke arah satu perjalanan
Dalam sebuah kehidupan
Demi untuk mengecapi
Hasrat murni di dalam hati

Usaha dengan doa itu,
Masanya akan tiba
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui

C/O  
Suluhkan cahaya hati di terang
Tunjukkan jalan
Seandainnya hilang
Tegakkan perjalanan
Yang bakal ditempuh

Pokok~ MUH feat Hazama


Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

Ben Ashaari : Aku Tunggu Sahur...Korang?



Santai Bersama BEN ASHAARI
*click2 ntuk terbang ke sana*

piin piinn...tengok banner pon da taw kan..haha..
kecik tingin nak join segmen Inche Ben laa...ngah nervous2 neyh..kuikuikui...
saja bosan sementara tunggu sahur..haa..korang,,pe ag,,jom join..sape lambat dy dapat tempat..tapi lam masa sejam je laa..=)


Thursday, August 4, 2011

Noodle~~ehh...Doodle laa...

piin piinn...
penat aku berdoodle neyh..atoii..=.=" tapi akhirnya..jadik gak la..heee...meh tgok pe hasilnya...
tadaaaa....


camno???hekhek...

k laa...kecik choww lu~~~t komen2 la pasal doodle neyh..yang pakar..mintak tunjuk ajar ea..mekaseh...=)
crdt to : Firdany Love Story sebab watkan tutorial pasal noodle doodle neyh..=)
*da macam shinchan da aku tengok...hikhik*

:: Trimass sgt2 kat Ampa ::

Assalamualaikum..oke...entry kali berkaitan ngn inche2 bloggers nagn cik2 blogger...=.="
*apahal la plak da ngn minah nie*
erm..atceli bukan nya ada apa pon..cuma sekadar nak mengucapkan beriban2 terimakasih sebab sudi layan perangai kecik yang mang suka wat semak kat blog dorang..hehe..meh kecik review ckit ea pasal blog dorang..
blog pertama yang kecik nak review ialah 

Wednesday, August 3, 2011

Mintak Tolong ye Kawan2~

Assalamualaikum.....
ini pon entry yang agak pendek2 cinonet..ringkas dan bersahaja oke...
kecik nk mintak tolong2 pada kawan2 yang sudi datang ke teratak kecik ni supaya letak link teratak korang ngn betol sebab senang la kecik ngn kengkawan yang len g jenguk teratak korang gak..=)
trimass~

Just Nothing~




aku sedar diri ini ibarat hanya melukut di tepi gantang...=(

Tuesday, August 2, 2011

bila budak diajak berpuasa~


samat pagi semua..Assalamualaikum...hikhikk...
  entry kali nie aku nk story sal puasa la..tingat zaman2 aku tadika dulu...ikut abah g sekolah...abah ada mesyuarat..aku lak duk tersengih2 lam pejabat sorang2! diulangi..sorang2 k....agak2 lapar..aku pon turun la ke tadika bawah..yela..tyme tuh kan bulan puasa..ne la ada kantin bukak..d pendekkan cerita..masa aku terhendap2 terkinja kat luar kelas tuh rupanya waktu kanak2 ini sedang rehat..aku pon wat la muka kesian..cikgu tu punya la baik hati nak offerkan aku makanan ntuk sarapan pagi..aku lak yg tolak rezeki..malu beb!aku da la xkenal sesapa kat ctu...

Janji ~ AkimAF7


oke ye kawan2~~mood jiwang da datang...jom kita karok sesama...sila bayangkan kecik nyanyik lagu nieyh ngn sepenuh hati k...*amek mic* testing2...layan~~
*sambil2 layan..sambil2 terkenang*

Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Chorus
Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Ulang Chorus 
Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Ulang Chorus
Takkan menduakanmu

p/s : ah! tak suka la....

Mari Menambah Followers Bersama Hannah Tots



piin piinn..nak join segmen nie plak la..hikhik...
jom la kawan2..kita join sesama..lagi ramai lagi meriah..
cepat2...sape cepat..dy dapat tempat...=)
nak taw cara2???klik la kat baby cute tuh...



p/s : agak2 sesat x aku nanti???=.="

Majlis Tahnik Baby Danish

  Piin Piin semuaa...Salam Ramadhan kecik ucapkan..=) haa..amcam ngn ibadah puasa ngn tarawikh tadik?harap2 semuanya oke...alhamdulillah,kita da pon mula menjalani ibadah puasa kan..semoga ramadhan kali nie membawa 1001 keberkatan kepada kita semua..amiinn...erm..pasal last entry..kecik nk mintak maaf sebab gaya bahasa mang sopan habis la wa cakap lu...oke...sila abaikan entry itu ea my fellow frens...
  ingat tak dulu2 aku penah post pasal kehadiran baby neyh?haa..semalam kan..genap umo dy sebulan..sorry.. akak lupa nk btaw nama dy..hikhik..nama baby tuh MUHAMMAD DANISH SYAZWAN..yg nie len ckit nama nya..sebab munasababnya hanya parents dy yg taw..sambung balik story aku..pada hari umo dy sebulan aka 30 hari tuh,family kitorang pon sepakat la wat majlis tahnik ntuk dy..walaupun lambat da kan..=)majlis nie wat kat umah abg aku kat Gombak..pasal apa? pasal umah dy sesuai ntuk wat majlis2 nie bagai..hikhik..erk..meh2 tgok gambaq2 yang aku tempek kat lam entry neyh...
 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona