Dana Sambung Study

Thursday, October 6, 2011

ENTRI SERIUS!

Assalamualaikum...n salam sejahtera...perhatian kepada semua mahasiswa dan mahasiswi~~
*oke merapu*
aku nak mintak maaf sangat2 sebab tak dapat nak upload kad2 raya yang aku janjikan..=( bukan aku sengaja taknak upload..tapi sesungguhnya aku tak berjaya nak upload..tak taw la apa problems nya..penat dah aku try..dengan masuk semesternya lagi..tengok2 dah berlalu da bulan SYAWAL yang mulia..rasa bersalah sangat2..
any solutions tak untuk problems aku nie???

p/s : huwaaa..T_T dah bersawang da teratak aku nie

4 orang sEdaNg MeRePek ^^:

fiezah91 said...

hehe. bagi raya taun depan la kecik.ekeke :P

KeChIk said...

@fiezah91

haha..taw xpe :P

Amirul Aqiim said...

kesian dia... :)

cik fyza said...

paling senang nak upload ialah pergi kat CC.. insya-Allah laju :)

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona