Dana Sambung Study

Thursday, October 6, 2011

thanks! ^^

ada jugak yang hargai aku....*ayat tak bole blah!* hahaha...tekejut aku bila ad org wat entry pasal blog aku..erk..ada ke?haha.oke..tipu je..btw..thanks taw mira sebab puji blog kecik..:P aku merupakan followers beliau yang ke 444..wah! hebat seyh..ada 4rat lebih..aku punya pun tak sampai2 lagi..cane nak smpai kalo pemalas kan..atoi...=.="


haha..tengok la betapa bataknya aku kan..:P

cantikkan blog beliau..suka sgt ngn kaler biru tuh..tomey je..aku tak reti nak wat suma tuh..still newbie lagi..mira mira..ajar kecik bole??^^

eh..oke la..aku dah tak reti nak update blog...tataw nak susun ayat n jalan cerita...ayoyo..

p/s : thanks kawan..anda memang begitu berharga...^^

8 orang sEdaNg MeRePek ^^:

fiezah91 said...

hahaha.best la ada org tulis pasal diri kat blog diaorg. hehe.kecik dah femes ni :P

KeChIk said...

@fiezah91

haha..tade maknanya..:P

stellaizz said...

masih ada org hargai kita... :)

Roti Telur said...

untungla, femesss :D

KeChIk said...

@stellaizz
kan2..cuma kita aje yg tak sedar..hehe

KeChIk said...

@Roti Telur

haha..femes la sgt kan...=.="

♥Aien Najwa♥ said...

waaa..tahniah yer kamOo sweety!!~~=)

KeChIk said...

@♥Aien Najwa♥
ekeke...masehh aien...^^

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona