Dana Sambung Study

Thursday, February 17, 2011

hurm....

Assalamualaikum...
malas ah nk wat piin piin...suka aty kita la nk guna piin ke poon ke...bukan nya kita guna korg punya harta!
*eh..asal emo semacam nie???relek laa..bertenang laa....=)*
kita mang nk emo malam nie....kita da lama sabar....kita malas nk story panjang2...buang karan je...
kita kalo bole tamo la wat bnda yg x sepatutnya...so! please..behave yourself..ok fine! kalo ko xnk kita masuk cmpur hal awk ke apa ke...btaw je terus terang..kang..pandai2 la nnti kita pujuk hati..
TOLONG LA SANGAT2!!!
awk nk kita paham awk tapi penah ke awk try ntuk paham kita??awk selalu tnya kita soklan yg ****..kita da jawab tapi kita ase awk still sama..ya! mang kita sedar kita nie sape ntuk ubah awk sesuka aty kita tapi x salah rasanya ntuk awk berubah demi masa depan awk...kita taw kita pon bukan lah  BAIK sgt tapi ntuk beralah..ok..kita mang akan beralah tapi xkan setiap masa kita nk beralah?? kita bukan nk mengungkit tapi  kita cuma nk luahkan..kita da tolong awk byk bnda tapi awk selalu wat gtu kat kita kan...awk paham x perasaan kita???kdg2 kita terasa ngn sikap awk tapi ah! malas la kita nk peduli..awk suka2 kan wat gtu...cuba kalo awk yg berada kat tempat kita..baru awk taw pe yg kita rasa..kita xmengharapkan awk pedulikkan kita 100%,kita juz nk share kita punya story..maybe bagi awk story kita mang amat membosankan tpi bagi la respon...kalo susah sgt nk bagi respon..awk btaw je la kat kita.."awk,tolong la stop story bnda2 gtu..bosan la!"..konpem kita xkan story da..kat cni kita xde sape2..kat awk je kita nk luahkan pape..tpi memandangkan awk bagi respon yg gtu..hurm....kita da paham da..oke..

pape pon kita nk ucap maseh kat awk sbb awk sudi jadik kawan kita...
dah la..kita xnak cita pape ag da...



p/s : penat!!!!!

3 orang sEdaNg MeRePek ^^:

myhatiku said...

hei kechik..jgn sedih2 lorh..masih ade myhatiku kwn kechik tau..hehe:)
nyway,maaf tertag..aha:D

http://myhatiku.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria.html

anis said...

sabar2..jgn stress x elok....
biasala kekadang kita harap
lain.lain jadinya...

kechik yg comey said...

myhatiku ~ huhu....maseh2....erk...jeng3...kecikd tag lagi???wow!


anis ~ itu laa....hurm...

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona