Dana Sambung Study

Wednesday, April 13, 2011

Go Go Power Rangers!!!!



hukhuk..malam nie aku tangkap syahdu jap..aku tingat jaman kecik2 dulu...bestnya dapat tgok power rangers..huk alah! zaman tuh..kalau da start cita neyh...ampa suma toksah duk panggil aku la...mang aku xkan berganjak punya laa...aku akan wat xdgq ja...n yang paling best..aku akan apply balik apa yang aku tgok tuh kat anak buah aku..dia power ranger merah n aku dia bagi kaler pink...hakhak...ye la..kan lam ahli power rangers tuh ada sorang pompuan..aku la yg pompuan tuh...hiyaahh!!! aku fire kau!! opss...tuh lam ultraman..slah part lak..ekekekek...aku mang addicted la cita neyh..suma cita yg berkaitan la sng nya..tapi aku xsuka cita ultraman sbb nmpak beno nipunya hah! hahah..macam la cita neyh benar sgt..tpi mkin lama makin xbest da cita nya..smpai la aku beralih ke cita powerpuff girl ngan cita totally spies...tapi aku ag suka cita totally spies...smpai skg aku akan tgok..lantak la umo aku da  teett..ahahaha



aku tgok cita powerpuff girl pon sebab kartun2 dia comel sgt...haaa! lupa lak..dulu kan pemes ngn cita sailormoon...yg tuh pon aku layan gak...best oo...apa ag ek..haa...cita conan...yg tuh xsah duk kata laa...mang aku layan.....kalau bole,xmau miss walau satu episod! best kot!!
erk...terlebih story lak...sebenarnya aku nk cita pasal sorang member aku nie hah!
tah apa mimpinya..ttba nk transfrom jadik ninja...
bila aku check2...aku bantai gelak! apa aku pedulik..bukan dia taw pon yang aku duk baik punya gelak kat dia...hakhakhak..kelakar kot...ades...penat aku gelak...aku kenal pakcik neyh pon masa kat skola lagi..kan kerol kan...wee~ tapi dy dak pandai..english tuh celah gigi dia je...aku nk speaking pon kena pkiaq 1444x gak...haa??
nk tengok dia transform jadik ninja??jap ye

1
2
3
4
.
.
.
.
.

tadaaaa....
nie la hasilnya...ahaks
.
.
.
.


hish...apa la nk jadikkan org atas neyh...c(=
da macam apa da aku tgok...hakhakhak...
haa...kalau ampa suma nk tgok ngn lebih lanjut...bole la jenguk ke teratak dia

1 2 3....tekan!ninja yang bukan ninja


p/s : btw...to kerul : member aku oyap..mata mu supo nge mata sep puan...ekekek

4 orang sEdaNg MeRePek ^^:

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona