Dana Sambung Study

Monday, December 20, 2010

OPS imBAs KeMbALi

Assalamualaikum...

Lam sedar xsedar...aku da pon mengabehkan my first sem kat situ...ALHAMDULILLAH...bila d imbau balik..macam nk gelak pon ada gak..tyme mula2 daftar dulu..pastu ngn orientasi ny..hakhak...tah pape...bnda yg aku takut tyme tu.........

  • sape la rumet aku?
  • bole ke aku survive idop sbgai sorg pelajar ctu??opss..bukan pelajar tapi mahasiswi
  • aku ada kawan ke nanti kat ctu?
  • ap org pndang aku nnti?
  • blablabla

kalo ikutkan aku punya ketakutan, mang banyak la..smpai x terkata....hukhuk..pejam celik pejam celik...aku berjaya bina kehidupan aku kat ctu..bak kata kawan aku.. " ko xpe..ko mesti bole survive punya..ngan prgai gila ko,ngn byk mulut ko..mesti ko bole! ramai punya la yg akn knal ko d sebabkan oleh suara unik ko uh..hehe"
asamboi punya member..smpat ag kutuk kwan dy yg comey nie..tapi pe yg member aku btaw tu.mang betol2 terjadik..kalo aku k mana2..hatta lam bus skali pon..aku xyah mention nama aku...mang org akn pasan kehadiran aku kat ctu kalo aku da mula BERSUARA...hahaha
tambah2 lak members aku kat ctu pon mang best kalo bab2 gelak neyh..hehehe jgan marah eh kawan2..

thanks to all my friends sebab korg da menceriakan hari2 aku sepanjang aku kat UUM tuh..aku sayang korg sume...korang la tempat aku gado!haha...

  1. dilla..rumet kuh
  2. farina...rumet tambahan..hiik
  3. dila fisol aka aunt..
  4. nad...teman makan
  5. trah....tukang ketuk pintu
  6. aten...member lepak + karok
  7. ain...c gadis ayu
  8. mar...da strongest

itu la kengkwan aku kat cni....macam2 yg aku blaja dari korg sume..korg byk mengajar aku erti sabar, blaja ntuk mnjadi pendengar yg setia n mcm2 lagi..tapi sayang seribu kali sayang...
aku akn kehilangan sorg member yg bek sebab dy da bertukar U...
however..we alwayas love u far!!akn ku kenang saat2 kita bergelak ketawa n jugak ( tyme ko sedey)...hehe....





ni tyme mula2 orientasi....pojek tna,m pokok tpi hampeh! sebab abg uh cabut akar pokok kitorg




say cheese.....^^


ehemm...peace no war!


hahaha..padan ngn muka korg!



Aten..teruskan perjuangan mu!
suka duka tetap akn dikenang



far!!take care taw bila ko da duk sana...aku akn rindu ko!
semoga persahabatan yang kita jalinkan nie kan sentiasa berterusan..insya ALLAH





2 orang sEdaNg MeRePek ^^:

joker's_far said...

wahhhh!! hebat2 touching neh.. huk3 aku akn rndu la kt korg nnt,,pasti.. haha xleh blah trah tukang ketuk pintu..

kechik yg comey said...

hahaha....
sedey lak aku..da la lagu slow motion...
huhu..
erk....da mamng tugas dy kan????
ngeee

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona