Dana Sambung Study

Wednesday, August 10, 2011

:: Contest : Raya Datang Lagi ::



Assalamualaikum dear peeps..^^
nie contest yang ketiga kecik join untuk bulan nie...macam taw2 je kan aku baru duk sebut pasal kad raya...hee..=) pheww...hadiah dia lumayan beb!hehe..mana taw kan...untung-untung aku bole dapat duit raya ke..nak taw syarat2 contest nie???sila click banner kat atas untuk mengetahui dengan lebih lanjut oke..
kebetulan sungguh laa..aku dijemput oleh owner blog nie untuk sertai contest beliau..alih2,aku ditag la..hikhik..
time kaseh syuha sebab tag kecik..^^



aisehman..segan2 lembu lak aku nak tunjuk kad raya aku..hee...
nieyh la hasil aku duk ngedit2 tadik..tada.....




wahahaha..memang la aku gila pink+putih..^^

now..aku randomly nak tag..sorry ea..=)

jieha
aainaa
mr AA
ayie aka cucu umie

9 orang sEdaNg MeRePek ^^:

cucu umie said...

incya-Allah nty ayie join yer..ingt2kan kalo ayie tidak bt lg perkara tersebut..

KeChIk yg comey said...

baek!
hehe....maseh...

Wanie said...

good luck:)

KeChIk yg comey said...

masehh..=)

Farhanah Mokthar said...

kenapa kad raya ni comel sangat?

KeChIk yg comey said...

ngee...comel ke??
mekasehh..=)

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..waa!doddle2x..tiut2x..^^..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

KeChIk yg comey said...

hehe..maseh2..^^

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona