Dana Sambung Study

Sunday, August 21, 2011

Penat Yang Amat~~

*SORRY KALAU ADAYANG RASA NAK MUNTAH BACA ENTRY NIEYH..TAPI SESIAPA YANG BERMINAT,SILA BACA SAMPAI ABES SEBAB ADA SESUATU YANG MENANTI ANDA DI BAWAH SANA*

Assalamualaikumm... howayu? sihat2 kan semuanya??Alhamdulillah..
*tarik nafas dalam2*
penat seyh! gila kau tak penat..keluar uma tgahri balik malam!balik2 terus online..mana tak penatnya kan..
*mana kau pegi minah oi*

aku g shopping la mak esah..adoii...mula2 skali aku ke umah abang aku di shah alam..pram pruum paraamm..aku bertolak ke shopping mall hape tah nama dia..lupa lak aku..*padahal aku tidoq kroohh krooh lam keta* ...pusing punya pusing..tak jumpa2 jugak baju yang aku berkenan..walaupun sebenarnya baju takde size..sadiss...sudahnya aku rembat sepasang kasut..maseh abang!

~~ dan masa terus berjalan~~

aku keluar untuk part malam lak..kali nie aku and the gang g meronda di SACC lak..dak2 shah alam mesti taw punya lah..taktaw aku sekeh t! tapi malang tol la..aku smpai kat situ pon dah pukul 9lbih..memang rushing abes la...kedai lak banyak yang dah tutup..pfftt..round punya round..tak jumpa2 jugak..adoii~~ so,aku pon amek keputusan masuk 1 kedai nie walaupun dah nak tutup kan..
tengah aku duk syok2 belek2 baju yang bergantungan neyh kan...tetiba aku terperasan baju yang sama dengan aku punya yang mana aku beli dari kedai yang sama tapi berlainan lokasi..aku tgok harga dia kan..OMD! nape ada perbezaan harga??konpius2...tapi pelik gak laa...hukhuk..oke sila abaikan...

~~dalam keta~~

anak buah aku yang kecik sebok duk tanya aku macam2..padahal aku dah ngantok gila!saksikan lah perbualan kami...::

adik : una2,kalo rumah buang "r" jadik apa?
aku : jadik umah...
adik : kalo umah kita buang huruf  "u",jadik apa lak una?
aku : jadik mah la...=.="
adik : kalo mah tuh kita buang "m",jadik apa?
aku : jadik ah la..adoii
adik : kalo ah tuh kita buang urop "a" nya,jadik apa?
aku : opkos la jadik h je..
adik : kalo kita buang "h" lak jadik apa??
aku : buang "h",hilang la suma adik oi..
adik : salah la..kalo kita buang "h",jadik la .................

itu la perbualan aku ngn anak buah aku yang sorang nie,,umur dia baru 7tahun,,huhu..sampai2 kat umah,baby danish start meragam..kesian gila la! elok2,mak aku dan yg lain2 nak tido sini,terus tak jadik sebab baby danish meragam..huhu..kesian sangat! hope danish dah oke...
sekian la cerita aku untuk hari nie..penat yang amat da nie..aku nak sleep dulu...hoho..

psstt..
CUBA KORANG TEKA,APA JAWAPAN ANAK BUAH AKU TUH..KALO ADA SESIAPA YANG JAWAB DENGAN BETOL,AKU BAGI HADIAH..SAMPAI MALAM ESOK JE TAWARAN NIE..

5 orang sEdaNg MeRePek ^^:

ChaCha said...

hahaha...dh le letih..kne lyn budak tu pulak..ehheh

KeChIk yg comey said...

@ChaCha
tawu takpe..eh..takmo jawab ke soklan tuh?? :P

Amirul Aqiim said...

ala...
apa jwapannya nie?
taktau lah.. huhu =.='


jadi kosong lah kot..
xpun jadi takda apa apa.. haha =.='

Cik Gee said...

entah la kechik.. jadik ape ye??

Wanie said...

haha..banyak songet sbb tu tak jumpe gak tu..:P
sis penah pegi SACC mall tu sekali je, banyak gak baju kat situ k..tp xdela best snagat..huhu..try la cari kat first lady ke..murah & best2 jugak baju die..

ish susah ni nak jawab..huhu..xde 'h' jadi ape eh?grrr..xdpt nak teka..huhu

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona