Dana Sambung Study

Wednesday, August 17, 2011

Pengumuman Penting Bagi Peserta Segmen Kecik..

PERHATIAN

kecik akan pass kad raya kat korang lepas tamat tarikh tutup penyertaan itu dan kalau peserta dah mencapai angka 100 SEBELUM tarikh tutup..maka,dengan sendirinya segmen itu CLOSED..=)
*tertinggal lak*  ada link yang kecik tak dapat bukak disebabkan masalah2 teknikal..kepada yang berkenaan,kecik harap kamoo dapat dropkan link kamoo balik...nie untuk kesenangan kita bersama..^^

harap maklum...

p/s : mood tak elok..><

11 orang sEdaNg MeRePek ^^:

asiah_najihah said...

okey sis..

KeChIk yg comey said...

@asiah_najihah

^^

Wanie said...

kecik, sampai 100??huhu..gudluck eh..sis pembuat dodol, kecik pembuat ketupat..ok tak? ngee..

link tu kalau dioang tak respon terpakse batalkan la kan..huhu

KeChIk yg comey said...

@Wanie

aah..skgnie pon da bersusun list nak kena uli ketupat tuh..
ahaha..cun la nama tuh..sijap..kecik nak wat bloglist khas ntuk sis si pembuat dodol..:P

erk..tapi kesian la kat depa kalo batalkan...huhu

Cik Nisa said...

@KeChIk yg comey : buat ketupat yer . jgn lupe rendang . ekeke . warh x sabau nak dpt kad raye kecik omey punye ;D

KeChIk yg comey said...

@Cik Nisa
wahaha..ketupat rendang dodol..cukup..
sis wanie jadik pembuat dodol,kecik jadik pembuat ketupat,
cik nisa jadik jadik pembuat rendang..cane??cun tak??hehe

cucu umie said...

nak satu free boleh tak kecik..hheeheh gurau sat.. apa kte link yg tak leh bkk tu pi try search kt google ker..

KeChIk yg comey said...

@cucu umie

nak carik kat gugel??t kecik try tnya pkcik gugel ea..hehe

Cik Nisa said...

@KeChIk yg comey : ahaha cun2 , rendang kesukaan tu . ekeke

KeChIk yg comey said...

@Cik Nisa
ahaha..oke cun..tapi sape yg nak jadik pembuat wajik??

fatma ayuni said...

http://fatmaayuni.blogspot.com/2011/08/kecik-nak-bagi-kad-raya-laa.html

ni linknye..huhuhuhu

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona