Dana Sambung Study

Monday, August 8, 2011

:: Eh2..Kad Raya La ::

Assalamualaikumm....
oke..aku nak ucapp trimas kat readers include the silent readers and the followers sebab sudi jenguk teratak hamba yang serba kekurangan nie.. lagi skali..trimaassss....da lama aku tak BW macam malam nie..rindu seyh!hehe...dapat kenal member2 baru..salam perkenalan wat anda semua...=)
memandangkan kita da seminggu berpuasa dan kedai2 kat town pon da banyak yang berlumba2 nak jual kain2...aku pon nak gak story sal raya..hekhek...jadik,kat sini aku nak share kad raya yg aku duk ngedit2 zaman dulu kala..tapi tak banyak da yang aku simpan..terjumpa lak tyme aku duk godek2 photos tadik..so..meh la kita jenguk sesama..tadaaa....






oke..sorry..nie gambaq yang tersesat.. 



tapi kan..walau macamana pon..aku tetap rindu ntuk mendapatkan kad raya zaman skola rendah dulu..*erm..campur skali la yg tuh pon* psstt...gambar2 nie aku curik dari inche google





cakap pasal kad raya nie kan..ingat lagi kad raya yg aku bagi kat salah sorang besties aku..gambar muka depan cun je..bukak2..duk korek lombong  hidung..ahaha..darjah 6 kot time tuh..lepastu..masa kat skola menengah..masing2 duk bz buat kad raya sendiri..ada yang besar..ada yang macam nak xnak je bagi..time skola menengah nie jugak lafor the first and last time aku dapat kad raya yang ad munyik2...waaaa...pilu2...agak2 la kan..ada lagi tak orang yang sudi bagi kad raya ntuk dak nie??? :D


p/s : tingin nak adakan segmen..tapi kalo aku anjurkan..ada ke yg nak join???muskil2...

17 orang sEdaNg MeRePek ^^:

cucu umie said...

hahaha..nak kad raya ker?? mai sat ayie anta dekt kecik..kehkeh btw, skng sudh xad kad raya lg lh..huhuh

KeChIk yg comey said...

nak la..gelak lak ayie neyh..yeay2..ayie nak bagi kad raya!hooraayy..eh..ad la kad raya...ngee...=D

sergeant keroro said...

hehe, lama xdapat kad raye :P

KeChIk yg comey said...

kan2..lama da xdapat..erk..keroro..kecik nak 1..=P

Wanie said...

tahun ni rasenye xkan dpt kad rayae kot..and takde sape nak bagi..kechik nak bai kat wanie?lalala

myhatiku said...

kechik!myhatiku nak kad raye..tapi tak nak yg korek hidung tuh..aha:D

KeChIk yg comey said...

wanie ~ hehe..t kecik bagi ea...tapi via blog je la..hekhek
myhatiku ~ ooh2..baru je igt nak bagi yg tuh..=P

Heidi Shafiq said...

dah lame x send kad raya.. :)

KeChIk yg comey said...

haa..pe kata send kat kecik..kehkeh

alif haris said...

hehe skrg anta kad raya tag kt fesbuk je haha :D

KeChIk yg comey said...

itu la pasalnya..da xbest da..heee...=P

Suhami Ahmad said...

rindu dengan kada raya lama kan...

KeChIk yg comey said...

atokk ~ betol2...rindu sesangat..hee..=)

fatma ayuni said...

waa..lawa2 la kad raya kat atas tu... kalau bagi free ramai beratur tunggu giliran nak amek kad raya ni.heehe.n of cos fatma duk depan sekali time beratur tu..kikiki

KeChIk yg comey said...

untuk fatma...kak eyna bagi free je..ahaha..meh la join segmen kak eyna tuk dapat kad raya tuh..tapi via blog je laa..=)

cik bulan said...

last dapat masa f5..waa..windukan saat2 tu semua

KeChIk yg comey said...

cik bulan~ kan2..da lama xdapat..xde org nak bagi..sobsss

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona