Dana Sambung Study

Friday, August 5, 2011

:: Senaman Tangan di Pagi Hari ::

  Assalamualaikum dan selamat pagi kawan2!korang bangun sahur x???bersahur pon dapat pahala taw..=)
oke,semalam kecik didatangi mood nak nyanyik2 kan..jadik pepagi buta neyh xkan la nak nyanyik gak kan..cukup la kecik dgr lagu Negaraku je kat TV1 tadik..hikhik..*tingat zaman2 skola dulu..pagi2 kena bratur dulu then past nyanyik lagu Negaraku + doa baru leyh masuk kelas*
  nie kecik nk tanya la kan..pe pendapat korang kalo sorang atok gado ngn cucu dy sebab semata2 berebut nk tgok channel tv??agak2 korang,sape yang akan menang??=.=" no komen tol la part nie kan..bila c atok da guna kuasa vetonya,maka c cucunya xleyh nak kata pape lagi da...maka bawa diri masuk ke dalam bilik..dan sambung tido!!!kroohh...kroohhh...*layan cita lam mimpi lagi best*
  sedar xsedar lan kengkawan..cuti pon da nak sampai ke penghujungnya..huhu...ini bermakna..lepas nie kecik akan kembali ke alam menghadap buku+assignment+SDG+blablabla...aaaa!!cane kecik nak start all over again neyh..cuti da la kemain lama nya...hadoiii...bila da masuk balik campuss..jawabnya...NO TV!NO GOLEK2!n macam2 laagi laa..T_T..haishh....nak kena start enjin balik neyh...kang tersengih2 kecik sok2 kat sana sebab lambat masuk kuliah..da la mysis ada cakap..."na,u kena start carik paksu bila masuk tahun2..lau x,sendri mau ingat"tolong2!!!kecik takut la bnda2 nieyh..*perasan je lebih*....erm...psstt..*nak try,hantar la resume..kehkehkeh*
  so..smpai sini je la senaman tangan kcik.kang kecik wat senaman ag k...nak g melaksanakan urusan seri paduka baginda..hehe...


p/s : tyme to sambung isi borang.....

2 orang sEdaNg MeRePek ^^:

Wanie said...

tak abes study lagi ye..abes tu nape nak buat resume?huhu..besala, kena bg can kat org lagi tua..hehe

KeChIk yg comey said...

aah..x abes study ag...
hehe..anta resume ntuk jadik calon laa..=P
itu la pasal nyaa..haishh

 
Teratak ini kepunyaan Puteri Fiona